Журналистът Янчо Николов: Политическият маскарад в България или когато скутът е по-силен от закона

Журналистът Янчо Николов: Политическият маскарад в България или когато скутът е по-силен от закона

Кой на кого стои в скута е въпросът, който занимава цялото общество от няколко дни насам.

Оказа се, че изчегъркващият Христо Бойкикев-Гаргамела, който щеше да вкарва Делян Пеевски и Бойко Борисов в затвора, е стоял в скута на Пеевски, в тъмната стаичка на ДПС и са сърбали сладко турско кафенце.

Какво са правили след толкоз много натрупан шекер в телесата си, не искаме да си представяме, но чака-рака навярно е имало.

Вероятно  през скута на дебелия Гуцан-Пеевски е минал и Про100 Киро, защото как иначе маститият депесарин ще си позволява да го шамари зад врата и да му скърца със зъби в парламента, тъй както се държи някой сводник с проститутката си?

Бойко -„Банкянският Тигър“  пък седял в скута на Ахмед Доган и мъркал, като …котенце. Там е падала яката е..н!  Стара кримка е Сокола и доста е научил по затворите преди 10 ноември за мъжката любов. Няма как да не е предал знанията си на Баце, той бързо се учи, нищо, че през живота си не е прочел една книга.

И какво излезе в крайна сметка. Крадоха, мазаха, изчегъркваха се, жениха се, а дойде време турците пак да ни клатят. Тоя път се включват и българските потурнаци от ДПС-ниска топка, барем да ги бяха изнасилили анадолски чатаци, че да махнем с ръка и да речем -простено им е, насила е било. А то какво, зорлем им се пуснали.

Уж щяха да се изчагъркват взаимно, после плеснаха с ръце-прегърнаха се шмекери и мошенници и накрая взеха, че са на@бах@ с турците.

Каква пародоксална държава сме, че чак срам да те хване. Какъвто народа, такива и политиците ни-безобразни разпоретини.

Разделиха държавата, излъгаха народа, демонстрират привидна омраза един към друг и номера мина.

Къса българска памет. Прост народ-слаба държава! Не политици, а педали, джендъри и манафи сме изпратили в Народното събрание!