Жената Чудо -Гал Гадот и Ярон Варсано приветстваха четвъртата си дъщеря, споделяйки радостта си в социалните мрежи

Жената Чудо -Гал Гадот и Ярон Варсано приветстваха четвъртата си дъщеря, споделяйки радостта си в социалните мрежи

Гал Гадот и нейният съпруг Ярон Варсано приветстваха четвъртата си дъщеря, както сподели актрисата в социалните мрежи. Гадот публикува снимка от болничната стая, на която е гушнала новороденото момиченце. В публикацията си тя изрази своята благодарност и щастие за новата радост в тяхното семейство.

Гал Гадот и Ярон Варсано се ожениха през 2008 година и оттогава насам имат вече  три дъщери, наречени Алма, Мая и Даниела.

В интервюта Гал Гадот е споделяла своята любов към майчинството и радостта, която изпитва през този период. Тя е отбелязвала, че предпочита да запази своя семеен живот възможно най-личен, като не споделя много от него в публичността.

След последните си роли в филмовата индустрия, Гал Гадот се появи като Рейчъл „Деветте сърца“ Стоун в шпионския екшън-трилър „Сърце от камък“ на Netflix през 2023 година. След това тя ще изиграе ролята на Злата кралица във филма на Дисни „Снежанка“, който ще се появи на екран през 2025 година.

Ярон Варсано е предприемач в сферата на недвижимите имоти, който е съосновател на хотел „Варсано“ в Тел Авив заедно с брат си. През 2015 година хотелът е продаден на Роман Абрамович за 26 милиона долара.