Уникалната Зорница Кирачина и нейните „Сладки изкушения“: Целувката- част от романтични отношения между влюбени или просто един сладкиш, който ще те накара да се влюбиш! /Снимки/

Уникалната Зорница Кирачина и нейните „Сладки изкушения“: Целувката- част от романтични отношения между влюбени или просто един сладкиш, който ще те накара да се влюбиш! /Снимки/

Какво е да си красива жена? – въпросът, който задаваме не само на външния свят, но и на себе си във вътрешните моменти на размисъл. Всяка жена носи в себе си уникална красота, но какво я прави незабравима?

Понякога, красотата не се състои само във външния облик, а в комбинацията от ум, душа и сърце. Да бъдеш красива жена е да притежаваш не само физическо обяние, но и богатство от умствени качества.  Красотата е много повече от външния облик – тя е комбинация от ум, душа и сърце.

В новата ни рубрика „Сладки изкушения със Зорница Кирачина“ ви представяме историята на един вид сладкиши, познати като целувки. Тези изкушения не само задоволяват сладката ни нужда, но и носят със себе си част от вълшебството на обичта и вниманието, с което са приготвени.

Зорница, шармантната пловдивчанка, която съчетава в себе си качествата на уникална жена и ненадминат кулинар, ни въвежда в необятния  свят на изкуството на готвенето с любов и страст.

През свободното си време Зорница не само се занимава с менажирането на компания за продажба на автомобили, но и се потопява в света на книгите, обича да танцува и да се разхожда сред природата. Нейната страст към кулинарията и изящните ястия я вдъхновяват да споделя с нас не само рецепти, но и истории, които правят всяко кулинарно изделие по-специално.

Следвайте нашата рубрика, за да откриете тайната зад невероятните сладки изкушения и други вкусни изненади, представени от Зорница Кирачина.

Целувката- крехка , сладка с древна история , която се лута между Швейцария и Франция, но до ден днешен повечето твърдения са ,че тя е произлязла от Франция и е била любима на много домакинства, затова и досега  най прочути са ,, френските селски целувки“ , Традиционно се оформяли между 2 големи лъжици, но днес е прието да се правят с шприц , за да имат по привлекателен и апетитен вид.

Ето, как ги приготвя шармантната Зорница: