Енигматичната  певица Таня DI или гласът на хуманизма и мира в новия й супер хит „Enigma“ /Видео/

Енигматичната певица Таня DI или гласът на хуманизма и мира в новия й супер хит „Enigma“ /Видео/

Таня Димитрова, известна с псевдонима Таня Di, отново завладява сърцата на артистичната общност с нейното уникално парче „Enigma“. Този път, обаче, тя не само ни зашеметява с музикалния си талант, но и ни предоставя поучително послание за мир и разбирателство.

Идеята за песента възниква преди две години, по време на началото на конфликта в Украйна. Сега, след две години, Таня пуска парчето в социалните мрежи и на YouTube, където тя го промотира с огромен ентусиазъм.

Музиката към песента е дело на половинката на Таня – Веско Зерелив, бивш вокалист  на рок бандата „Атлас“, докато текстът е напълно авторски на самата Таня.

Таня Димитрова не само е музикален талант, но се изявява и като хуманист и защитник на мира. Целта на песента „Enigma“ е да напомни на всички слушатели, че сме гости на този свят, че животът е прекрасен и че всички трябва да живеем в мир и разбирателство.

Въпреки че предстои заснемане на видеоклип към песента, Таня спешно реши да я пусне без него през вчерашния ден, поради двегодишнината от началото на войната в Украйна.

Това не е първи път, в който Таня Димитрова изненадва своите почитатели със своето изключително творчество и обществено ангажиране. Тя е автор и изпълнител на още няколко хитови парчета като „Не се сърди човечер“, „I’m the One„, „Bittersweet“, „Как да кажа не“ и други.

Таня DI не само е талантлива музикална изпълнителка, но и вдъхновителна фигура, която превръща своята музика в средство за проповядване на хуманизма, мира и разбирателството.

С своите песни, тя не само разтърсва сърцата на публиката, но и оставя трайно впечатление в душите на хилядите свои фенове.