Трагична смърт на съпруга на известен земеделски производител от Врачанско разтърси обществото

Трагична смърт на съпруга на известен земеделски производител от Врачанско разтърси обществото

Даниела Младенова, съпруга на бизнесмена от село Згориград, Милен Младенов, бе открита мъртва в апартамент в София. Полицията започна интензивни разследвания по случая, като за момента детайли се държат в тайна.

Семейството на Младенови стана известно през миналата година, след като бяха представени в предаването ‘Да хванеш гората’ на Нова телевизия, разкривайки своя успешен бизнес с лавандула във врачанска област.

Милен, Даниела и техните близки управляват 1100 декара земя в близост до село Фурен, където издигнаха една от най-модерните дестилерии за лавандула в страната.

Според неофициална информация, Даниела се е върнала от пътуване до Берлин и престояла в семейния апартамент в София. Трагедията  лъсна, когато съпругът й, неуспял да се свърже с нея, отишъл до жилището и я открил мъртва с рана на главата.

Полицейските разследвания се провеждат по няколко версии, като досега убийство не се разглежда като водеща версия. Обществото следи внимателно развитието на случая, като очакванията за разкриване на истината са високи.“