Трагична катастрофа в Бургаско: Съпругът  на загиналата жена изисква справедливост след безумното  шофиране на виновния

Трагична катастрофа в Бургаско: Съпругът на загиналата жена изисква справедливост след безумното шофиране на виновния

Трагична катастрофа разтърси Бургаско, като един човек загина, а двете малки деца на пострадалата са сериозно наранени. Според свидетелски показания, шофьорът, обвинен за инцидента, е бил криволичещ по пътя.

Иван Дошев, съпругът на загиналата жена, изрази своето болезнено възмущение, като настоява за справедлива присъда за отговорния за трагедията. Майката на жертвата, която е била зад волана, е в болница с наранявания, докато децата им, на 5 и 8 години, са сериозно пострадали, едното с черепно-мозъчна травма, а другото с комоцио.

Дошев споделя, че децата са извън опасност в момента и са в стабилно състояние, но той все още няма смелост да им каже, че тяхната майка е починала.

Той изразява разочарованието си от шофьора, който предизвика катастрофата, като отбелязва, че той дори не се е появил пред тях след инцидента.

Иван Дошев настоява за справедлив процес и за това, че отговорният за смъртта на неговата съпруга трябва да поеме отговорност за своите действия. Неговите думи събуждат в обществото силна реакция и призив за справедливост в този тежък случай.