Трагедията с младата Янита Пепелянкова, която потресе Бургас, забързан джигит отне поредния млад живот и майка на две деца

Трагедията с младата Янита Пепелянкова, която потресе Бургас, забързан джигит отне поредния млад живот и майка на две деца

Трагедията, която разтърси сърцата на много хора в Бургас и извън него, оставила болка и тъга, след като загубихме Янита Пепелянкова в челната катастрофа в събота. Тя не беше просто цифра в статистиката, а беше светлина за мнозина – педагог, майка и обичаща съпруга.

Съпругът й, полицай в Областната Дирекция на МВР в Бургас, сега се бори да събере парченцата от живота си и да продължи напред, но без нея до него, няма да бъде лесно.

„Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни – тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа“, споделят от полицията в Бургас.

Тя беше закрилница, търпеливо изслушваща проблемите на околните, едно сърце, раздаващо добрина и подкрепа на нуждаещите се. Нейната усмивка и топлота озаряваше всекиго около нея.

Сега приятели, семейство и ученици се събират да споделят болката за загубата на Янита Пепелянкова, като същевременно я помнят като пример за подражание и уважение. Тя ще остане жива в сърцата на мнозина, като светлина на човешкото добро и топлина.

Съчувствието и подкрепата за семейството и близките на Янита продължава да се излива, докато те се опитват да се справят с тежката загуба.

Янита Пепелянкова е племеница на бизнес дамата от Бургас -Мая Пепелянкова. Същата е собственичка на информационен сай Днес България. Мая Пепеплянкова е сред инициаторите за учредяване на фондация, която да помогне на осиротелите дечица на Янита на 5 и 8 години с финансови средства.

Таткото на момичето е болен от черннодробно заболяване и чака трансплантация. Новината го е съсипала. Мъжът не знае как ще се съвземе от тежката новина за да продължи нормално живота си. Майка и е в шок и не може да приеме смъртта на детето си. Трагедията е страшна. И всичко това заради някой си, който бързал с БМВ-то си да изпреварва. Докога?!