След вчерашното меле на футболен мач в Несебър, футболист на Атлетик-Куклен е изкърпен с  4 шева

След вчерашното меле на футболен мач в Несебър, футболист на Атлетик-Куклен е изкърпен с 4 шева

Футболистът на „Атлетик“ (Куклен) Виделен Сердарски e с 4 шева, след като му бе нанесен побой на полувремето при гостуването на „Несебър“ в Югоизточната „В“ група. Заради това съотборниците му отказаха да излязат за второто полувреме и мачът бе прекратен при 0:0.

Сердарски е освободен за домашно лечение, след като е получил шевовете на челото.

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, сред които основният спонсор на „Несебър“, и се саморазправят с футболистите.

Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на отбора на „Атлетик“ е в кръв. Пострадал е още един играч.

Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват жестоки санкции за отбора на „Несебър“.

„Несебър“ води люта битка за промоция с отборите на „Саяна“ (Хасково), „Спартак“ (Пловдив) и „Гигант“ (Съединение). „Атлетик“ е осми в класирането.

Във втори пореден мач тимът на „Сливен“ направи 0:0. Сега като гост на „Асеновец“ в Асеновград, а в първия пролетен кръг направи същото и срещу „Гигант“. За целия есенен полусезон „Сливен“ в 19 мача записа 1 победа, 1 равен и 17 загуби с голова разлика 16:104.