Скандално около смъртта на Иво-Пилето! Кой точи сметката му по телефона? /Снимки/

Скандално около смъртта на Иво-Пилето! Кой точи сметката му по телефона? /Снимки/

Изплуваха нови скандални факти за смъртта на Ивайло Чобанов – Иво Пилето.АдмиралБг беше сред първите медии, които писаха, че Пилето е убит при сбиване на улица в София.

Днес медията ни разбра, че се случва нещо нередно с телефона на жертвата.

Свидетели твърдят, че дни преди да бъде убит, Иво Пилето се е похвалил пред приятел, че си е настроил безконтактно плащане през телефона си. Той бил много доволен и ентусиазиран от това удобство. В периода, в който бил вече мъртъв, негов авер не знаел за трагедията и му пише в апликация за чат.

Съобщението става „видяно“.

Приятелят на Иво Пилето пита през медията ни, как мъртъв човек, който преди да умре е бил 3 седмици в кома, е видял съобщението. Кой има достъп до телефона му и точени ли са пари от сметката на Чобанов.

Както медията ни първа писа, убиецът е син на влиятелен богаташ, дарител на Столична община. Първи писахме и че случаят е докладван много по-късно на прокуратурата, за да може килърът да напусне страната ни.

В момента авери на Иво Пилето правят всичко възможно да получат разрешение да погребат тялото, защото по тяхна информация майка му е казала, че остава на полицията да организира всичко.