Скандал в Бургас: Фенове на футбола блокираха Гонзо за да му връчат символични подаръци-недай Боже футболът да зависи от теб /Видео/

Скандал в Бургас: Фенове на футбола блокираха Гонзо за да му връчат символични подаръци-недай Боже футболът да зависи от теб /Видео/

В  Бургас се развихри комичен скандал, който запали социалните мрежи и разклати основите на футболната общност. Георги Иванов, известен като Гонзо, който се натиска  да стане президент на БФС, бе обект на неочаквано нападение от феновете на футбола.

Въоръжени с икона, учебници за осмокласници и дори с джип, феновете се опитаха да направят подарък на кандидат-президента, изразявайки своето недоволство от неговата кандидатура.

Всички тези подаръци имаха символично значение: иконата бе защита от „богове“ на футбола, като Гонзо – недай Боже да зависи футбола от такива, като него, учебниците – напомняне за необходимостта от образование, защото Гонзо няма дори основно, а джипът – псевдоотговор на въпроса „къде е джипът за милиони?“.

Но опитите им бяха спрени от началника на охраната на БФС-Бургас, който лично блокираше пътя на Гонзо и не му позволяваше да получи подаръците.

Все пак, това не успя да потуши ентусиазма на феновете, които останаха решени да изразят своето недоволство по всякакъв начин.

Сега се задава въпросът: какво ще бъде следващият ход в този футболен цирк, който изглежда едва ли е достигнал своя кулминация? Само времето ще покаже.