Съучениците на Ивана от Дупница посвещават Деня на розовата фланелка в подкрепа на изчезналата си приятелка

Съучениците на Ивана от Дупница посвещават Деня на розовата фланелка в подкрепа на изчезналата си приятелка

Съучениците на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна безследно, решиха да отбележат Деня на розовата фланелка в нейна чест, научи  репортер на АдмиралЪ. Те изразиха своята подкрепа и съпричастност към нея, използвайки символични розови панделки и изпратиха послание заедно с училищните си учители.

„В деня, в който казваме НЕ на тормоза, казваме ДА на подкрепата и съпричастността. Казваме ДА на приятелството и надеждата и подаваме ръка към Ивана и към всички онези, които се чувстват сами“, споделиха съучениците.

От Професионалната гимназия по хранително-вкусови и химични технологии, където учеше Ивана, учениците изразиха съжаление и обръщат сериозен апел към нея да се върне обратно при тях. Те изразиха убеждението си, че надеждата, която крепи сърцата им, е била с нея през цялото време и се надяват, че тя ще се върне здрава и невредима на прага на училището.

Съучениците призовават заедно с учителите си за единство и осъзнаване на важността на приятелството и подкрепата, като обръщат внимание на силата, която имат заедно и как тя може да бъде използвана за добро.

User
You
сложи заглавие
ChatGPT
ChatGPT

„Съучениците на Ивана от Дупница пос