Съпруг брутално преби жена в Бобов дол, насилието заснето от тяхната дъщеря, битата не иска да съдят насилника

Съпруг брутално преби жена в Бобов дол, насилието заснето от тяхната дъщеря, битата не иска да съдят насилника

В Бобов дол случай на насилие разтърси общността, когато видеоклипъна жесток бой между мъж и жена изригна в социалните мрежи. На видеото се вижда, как мъжът пребива жената си, я дърпа за косата и я блъска във вратата. Записът е направен от тяхната 13-годишна дъщеря, която успяла да документира насилието.

Насилникът вече е задържан и поставен под арест, след като прокуратурата реагира на видеото, което се разпространи в интернет. Жертвата Таня, разкри пред АдмиралЪ, че случаят е резултат на битов скандал, като добави, че клипът е публикуван в социалните мрежи от майка им, с цел да предпази нея от следващо насилие.

Таня Ангелова сподели, че няма други случаи на насилие в семейството им и че не е желае да подава сигнал за домашно насилие. Въпреки това, тя изрази желание за развод и за поемане на попечителство над децата си.

Прокуратурата съобщи, че съпругът на Таня, Найден, е бил обвиняван преди в хулигански прояви и че в миналото има заявление от страна на жената, но тогава тя е отказала образуването на досъдебно производство.

Найден е задържан за 72 часа и се очаква да бъде изправен пред съд. Семейството ще бъде предмет на внимателно разследване, за да се установят всички обстоятелства около случая.