Самоуби ли се овчарят Бейсим, който направи за посмех над двеста барети и полицаи край Сърница?!

Самоуби ли се овчарят Бейсим, който направи за посмех над двеста барети и полицаи край Сърница?!

Станал любимец на много хора  овчар Бейсим Реджеп, завърши своята невероятна  житейска приказка със скок от тераса на пловдивска болница. Човекът, който 200 полицаи, дронове, хеликоптер и барети едвам успяха да заловят, след месеци на загадъчни събития,  трагично сложи край на своя живот на 57-годишна възраст.

Семейството и приятелите на Реджеп са изпълнени с ужас и безпокойство, тъй като не разполагат с яснота за причините зад този шокиращ акт. Близките му са разкъсани от безизходица, като изразяват недоумение как един такъв духовно силен човек може да прекрати своя живот просто ей така.

Полицията и прокуратурата са започнали досъдебно производство по случая, като авторитетите очакват резултатите от аутопсията, преди да се произнесат по случая.

Бейсим Реджеп стана известен през ноември 2021 година, след като невероятно избяга от 200 полицаи след  междусъседски скандал в родното му село. Въпреки славата си, той остана скромен чобанин, който винаги ще бъде помнен със своята кротост, доброта и смелост.

Смъртта на Бейсим Реджеп слага край на  историята за един обикновен живот, на един необикновен човек от народа.Чобанинът е бил изключително уважаван от своите съселяни, които не крият мъката и гнева си за неговта смърт. Според мнозина от тях, той е бил убит , но не посочват от кой.

Жители пожелали анонимност предполагат, че това е дело на полицейските служби, които Бейсим направи за посмешище пред цялата държава.