Съдебен спор: Детето на убитата и натъпкана в куфар Евгения Владимирова иска 91 000 лв. от баща си, обвинен в убийството

Съдебен спор: Детето на убитата и натъпкана в куфар Евгения Владимирова иска 91 000 лв. от баща си, обвинен в убийството

Софийският апелативен съд ще разглежда делото на Орлин и Пламен Владимирови, осъдени на доживотен затвор за убийството на Евгения Владимирова, съпругата на Орлина  и майка на детето му.

Детето на убитата и натъпкана в куфар Евгения иска от баща си 91 000 лв.

Нещата допълнително се  усложняват, като се разкрива, че 91 000 лева, прехвърлени от Орлин на майка си след убийството, са въпрос за съдебен спор.

Детето на Евгения Владимирова търси от баща си сумата, като настойниците му искат да бъде обявено за недействително прехвърлянето на парите.

Спорът става още по-заплетен, като се обяснява, че парите трябвало да бъдат капаро за покупка на апартамент, но след ареста на Орлин, той разваля сделката, като прехвърля средствата на сметка на майка си.

Въпреки това, майката на Орлин признава пред съда, че използвала парите за различни цели, включително за плащане на адвокати и други разходи, като това води до спор между близките на жертвата и подсъдимите.

Съдът трябва да вземе решение по делото за издръжка, където Орлин е осъден да плаща месечна сума на детето си, но той обжалва решението. Всичко това се развива в контекста на съдебния процес за убийството на Евгения Владимирова, където обвинените са Орлин и неговият баща Пламен.

Предстои Софийският апелативен съд да продължи разглеждането на делото, като присъдата на първата инстанция не е окончателна. Възможният изход от апелацията ще бъде от съществено значение за всички участници в случая.