Съдът остави извратения домашен насилник Николай Рангелов зад решетките

Съдът остави извратения домашен насилник Николай Рангелов зад решетките

Пловдивският окръжен съд реши да остави в ареста 48-годишния Николай Рангелов, обвинен в побой над съпругата си Теменуга и блудство с непълнолетната си дъщеря Снежана. Съдът посочи, че има данни за системна агресия от страна на обвиняемия, което представлява сериозен риск за безопасността на семейството.

Рангелов призна пред съда, че е ударил съпругата си, но заяви, че няма да се повтори и изрази желание да се върне при децата си и да се завърне на работа. Въпреки това, съдът реши, че освобождаването на Рангелов с по-лека мярка може да доведе до продължаване на насилието към близките му.

Адвокатът на Рангелов, Христо Калпакчиев аргументира, че няма доказателства за сексуално посегателство над детето им, като подчерта, че тези данни са само в разпита на майката и че дъщерята има умствена и физическа изостаналост.

Съдът е окончателно решил, че Рангелов трябва да остане в арест, като определението не подлежи на обжалване. В момента Теменуга е с трите им непълнолетни деца в кризисен център. Обвиняемите имат общо четири деца.