Руслан Мъйнов разбуни кочината Фейсбук: Да живее Русия и Украйна няма да се извиня го превърна в мишена на фекален залп от обиди

Руслан Мъйнов разбуни кочината Фейсбук: Да живее Русия и Украйна няма да се извиня го превърна в мишена на фекален залп от обиди

Бесарабският българин Руслан Мъйнов,кйто е известен с проруските си настроения, разгневи евроатлантически настроените хора с грозна публикация на която върху свия снимка колаж е сложил надпис „Да живее Русия“ и „Украйна няма да се извиня“.

Не е ясен с какъв мотив го е направил точно Мъйнов, но това му изигра лоша шега върху реномето, защото и да е бил любим актьор за много българи, тази постъпка отврати мнозина негови фенове, които го заляха с помия в социалните мрежи.

„Цървул! Олигофрен! Ти откъде си бе?! Мръсник! Втенка!“, са част от обидите, които се изсипаха по негов адрес.

Никога даосега в новата ни история една война на чужди народи не е разделяла толкова много българското общество.

КОй е крив и кой е прав, историята и победителите ще напишат, както е ставало винаги. Но, факт е, че не бива да се налива допълнително масло в огъня особено от популярни и обществено известни фигури.

Това, което направи Руслан е невероятна глупост и не отговаря на изграденият му образ на културен, възпитан човек, който се е отдал на света на културата, далеч от политическата помия.