Прежали го! Жената на Навални в интимна връзка с българския журналист Христо Грозев, мачкали чаршафите докато мъжай гние в Сибир

Прежали го! Жената на Навални в интимна връзка с българския журналист Христо Грозев, мачкали чаршафите докато мъжай гние в Сибир

След сензационното убийство на опозиционера Алексей Навални в руски затвор, изникват нови шокиращи разкрития за неговата съпруга, Юлия Навалная. Авторитетният италиански вестник „Ла Република“ обнародва скандална статия, в която се твърди, че Юлия Навалная е имала интимна връзка с бившия предприемач и разследващ журналист Христо Грозев.

Според вестника, тази информация е била изтекла от руски източник и въпреки че не може да бъде потвърдена на 100%, това разкритие взривява обществеността. Според публикацията, Юлия Навалная и Христо Грозев са били в интимна връзка още преди трагичната смърт на Алексей Навални в сибирската наказателна колония.

Предполага се, че връзката между Юлия Навалная и Христо Грозев е започнала, докато Алексей Навални е бил затворник, и продължила и след неговата смърт. Според статията, тя била чест гост на Христо Грозев както в чужбина, така и в различни европейски дестинации.

Юлия Навалная не е коментирала разкритията до момента, а Христо Грозев отказва да коментира слуховете. Тези нови обвинения се превръщат в предмет на остър дебат и интерес сред обществото, докато мистерията около смъртта на Алексей Навални продължава да предизвиква  вълнения и съмнения.