Порно звездата Дреа де Матео спаси дома си и започва бизнес благодарение на OnlyFans

Порно звездата Дреа де Матео спаси дома си и започва бизнес благодарение на OnlyFans

52-годишната актриса Дреа де Матео, известна с ролята си в хитовата поредица „Семейство Сопрано“, сподели пред Daily Mail, че порнографският сайт OnlyFans е бил спасителен за нея по време на пандемията от COVID-19, когато останала без работа.

Дреа била изправена пред сериозни финансови затруднения след загубата на служебни ангажименти поради отказ да се ваксинира срещу болестта.

Според Матео, която също така се сблъска с финансови трудности след загубата на майка си и неочакваното наличие на само 10 долара в банковата си сметка, решението да се регистрира в OnlyFans било спешно, като тя успяла да печели достатъчно пари за плащане на ипотеката си само пет минути след качването на провокативни снимки.

Въпреки че първоначално не планирала да се включи в този вид бизнес, Матео промени мнението си след успеха  в сайта. Тя отбеляза, че решението й е било абсолютно правилно и не обръща внимание на критиките.

С помощта на OnlyFans, Дреа не само успяла да покрие дълговете си, но и да стартира собствена марка дрехи Ultrafree, вдъхновена от стила на нейния син. Актрисата, която има две деца, е известна и с предишни опити за собствен бизнес, включително магазин за дрехи в Манхатън.

Де Матео, която завършва училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет, започнала кариерата си с намерението да стане режисьор, но по-късно се насочила към актьорската игра. Тя беше част от „Семейство Сопрано“ и успя да впечатли публиката с героинята си, като стана постоянен участник  на сериала.