Помните ли зверски убитите Теодора Бахлова и Юмер? Днес четат присъдата на екзекутора им -изрода в човешки образ Станимир Рагевски

Помните ли зверски убитите Теодора Бахлова и Юмер? Днес четат присъдата на екзекутора им -изрода в човешки образ Станимир Рагевски

Помните ли Теодора Бахловска и Юмер, които садиста – изрод Станимир Рагевски уби, накълца, чрез своята дясна ръка Дичо Готвача и разпръсна по гробища и канализации на Бургас.

Имаме масов, сериен убиец": Бизнесменът Рагевски обвинен за смъртта и на  Бахлова - trafficnews.bg

Какво по-изродско престъпление от това да отнемеш човешки живот, какво по-грозно от това да се гавриш с труп. Хора, като Рагевски и Дичо нямат място сред нормалните човешки същества.

Тяхното място е затвора или екзекуция незабавно. Но тъй, като в България няма смъртна присъда ще бъде добре да бъдат заключени до живот, а ключат изхвърлен в някоя шахта, една от многото в които Дичо разпръсна Теодора, млада перспективна жена и майка.

За жалост Готвача се отърва с лека присъда и след време ще е на свобода. Днес съдът ще решава за изрода Рагевски, ГЛАВНИЯТ ИНИЦИАТОР.

ПОНЕ ЗА БЛИЗКИТЕ НА УБИТИТЕ ДА ОСТАНЕ УТЕШЕНИЕТО, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ БЯЛ ДЕН ИЗВЪН СТЕНИТЕ НА ЗАТВОРА.

Припомняме, че урода Рагевски застрля двете жертви с пистолетен изстрел в главата, А СЛЕД ТОВА НАКАРА СВОЯ СОЛТАШАК ДИЧО ГОТВАЧА ДА ГИ РЕЖЕ И КЪЛЦА С ТРИОНИ И НОЖОВЕ, ВСЕ ЕДНО ФИЛИТИРА ШУНКА. МЕРЗОСТ ДОСТОЙНА ДА БЕТОНИРА ЧОВЕШКОТО МУ ПАДЕНИЕ В МЕМОРИАЛА НА ГНУСОТИЯТА И ПЕРВЕРЗИЯТА.

Частните обвинители също поискаха най-тежката присъда за обвиняемия в две убийства, те пледираха и за 1,2 млн.лева кръвнина, но както изглежда няма да вземат почти нищо, защото със сложна юридическа схема бизнесменът се отърва от цялото си имущество още след ареста си.

УРОД ДО ПОСЛЕДНО, РАГЕВСКИ МЪЛЧИ, КАТО ПУКЪЛ В СЪДА И ЧАКА ДА ОТЪРВЕ ПАНДИЗА.

Ако това се случи, то значи българската система на правораздаване е за закриване и основаване отново, а всички съдии за уволнение!!!