Пази Боже! Черепа щял да очисти България от корумпета, мутри, рекет и мафиоти, учреди партия с отлюспени и политически слънчогледи

Пази Боже! Черепа щял да очисти България от корумпета, мутри, рекет и мафиоти, учреди партия с отлюспени и политически слънчогледи

Днес в хотел „Хаят“, недалеч от мястото на домашния арест на Васил Божков, бе обявено ново политическо движение с името „Национално движение ЦЕНТЪР“. Този ход, направен от санкционирания по закона „Магнитски“ хазартен милиардер, има за цел създаването на „нова България“, свободна от рекет, политически убийства и господстваща престъпност.

В началото на този нов политически проект е поставена спорната фигура на д-р Дарин Дросев, който в кратка презентация представи целите и мисията на движението. Дросев е бивш сътрудник на парламентарната група на Промяната, но днес описва ПП като „Политически Планктон“.

Управителният съвет на движението се състои от четирима души, а общественият съвет от 58 членове, сред които са имената на Емилия Божинова, Мануела Димитрова, инж. Петър Стефанов и Румен Стоянов. Техните професионални пътища обхващат области като реставрация, право, киберсигурност и обществени дейности.

Румен Стоянов, изпълнителен директор на „Кметовете на кметства в Република България“, който е бил дългогодишен кмет на Калофер и се смята за близък до президента Румен Радев, е обявен за член на обществения съвет на движението, въпреки че предишната му подкрепа беше насочена към Радев.

Националното движение ЦЕНТЪР обещава да се ангажира със създаването на по-добра и по-справедлива България и се надява на широка подкрепа от обществото.