Откриването на новия площад в Камено:  Сърцето на един модерен град в най-бързо развиващата се община в България

Откриването на новия площад в Камено: Сърцето на един модерен град в най-бързо развиващата се община в България

Каменопразнува с радост и ентусиазъм.  Общността се събра, за да отбележи официалното откриване на новия площад. Този ден е не само повод за празненство, но и на гордост за всички, които се включиха в проекта.

Събитието събра десетки общественици, хиляди жители и представители на главния инвеститор, Лукойл Бургас, който се ангажира със значителна сума от 400 000 лева за развитието на площада.

Новият дизайн и инфраструктура на „сърцето на града“ не само придават модерен облик на Камено, но и го превръщат в привлекателно място за живеене и развлечения.

Архитектурата е отличителна със своите иновативни решения и зелени пространства, като съчетава комфорт и естетика. Председателят на управителния съвет на Лукойл изрази своето удовлетворение от постигнатото.

Кметът Жельои Варадунски, като  един от главните двигатели зад реализацията на проекта  подчерта, че това е само началото на пътя към по-добро бъдеще за града. Той призова жителите да се възползват максимално от новия площад и да го направят център на активност и събития в града.

Община Камено е истински пример за успешно развитие и обединение на общността. Новият площад е не просто място за срещи, но и символ на съвременност и напредък.

„С увереност гледаме напред към по-светло бъдеще за града и неговите жители, създадено чрез общи усилия и ангажираност към общата цел – развитие и благосъстояние“, коментира кметът на града Жельо Варадунски пред репортер на АдмиралЪ.