От просия  до блясък: Анита Мейзер и нейната тотална загуба на морал

От просия до блясък: Анита Мейзер и нейната тотална загуба на морал

Преди по-малко от година Анита Мейзер беше в центъра на вниманието, когато се нуждаеше от спешна операция за подмяна на силиконовите си гърди. Скромно или не, тя се обърна към близки, познати и дори непознати, за да спасят живота й, събирайки пари с изгледи за животоспасяваща процедура. Обаче, днес ситуацията изглежда съвсем различна.

Наш внимателно проведен анализ показва, че оттогава насам Анита Мейзер се е превърнала в символ на избухналата консумация и излишество.

Вместо да се покаже благодарна и смирена пред онези, които й помогнаха, тя се потапя в света на демонстрационния разскош, раздавайки жестове на забрава и пренебрежение към тези, които я подкрепиха в моменти на нужда.

Нейната последна екскурзия в Мексико, финансирана от шейх от Обединените арабски емирства, е само още един пример за размаха на нейния нов живот.  Докато много хора биха се радвали на такъв подарък, за Анита той изглежда като единствено допълнение към нейната вече препълнена колекция от безценни излишества.

Също така, стойността на този подарък, наред с другите разкошни придобивки на Мейзер, не може да бъде пренебрегната, когато се има предвид начинът, по който тя води живота си в сравнение с миналото си.

Освен това, не можем да пренебрегнем и факта, че предишните й скандали и съмнителни действия, включително аферата със „свинските опашки“ и тъмните обвинения около смъртта на бившия й мъж, Николай, все още сякаш висят над нея като тежка сянка.

Така че, докато Анита Мейзер  се наслаждава на своя луксозен живот в Мексико и  празнува своя 60-ти рожден ден, въпросът, който трябва да си зададем, е дали тя е запазила връзката  със собствената си човечност и моралните стойности, за които иначе намекваше, докато имаше зор от обществото на което днес се подиграва.