Невероятният фитнес тренер Жени Николова: Фитнес след 50,  как да поддържаме форма и здраве във втората половина на живота си /Видео и Секси галерия/

Невероятният фитнес тренер Жени Николова: Фитнес след 50, как да поддържаме форма и здраве във втората половина на живота си /Видео и Секси галерия/

Всяка дама се стреми да изглежда и да се чувства комфортно, желана, независимо от годините си. Преминаването през бариерата на втората възраст може да предизвика различни предизвикателства, но с правилния подход към спорта, храненето и начина на живот, жената може да се поддържа в отлична форма и да се чувства здрава и енергична.

Жени Николова, нашата фитнес инструкторка, има цялостен подход към поддържането на здравословен начин на живот след 50-годишна възраст. Нейната теория е основана на дългогодишен опит и наблюдение, и тя споделя своите насоки за това как жените могат да се грижат за себе си, за да останат в кондиция, да имат прекрасни форми и да се радват на отлично здраве.

В следващата статия, ние ще проучим ползите от спортуването за жените, които са преминали прага на петдесетилетието, както и някои от ключовите принципи, които Жени споделя, за да помогне на жените да постигнат своите фитнес цели и да се чувстват невероятно в своите тела, независимо от възрастта си.

Жени, разкажи ни за твоя опит в спорта с дамите прекрачили прага на 50 лазарника? 

При тях с какви тежести се работи и как?