Неописуема трагедия в Бургаско, майка загина в свирепа катастрофа, децата и берат душички в болницата /Снимки/

Неописуема трагедия в Бургаско, майка загина в свирепа катастрофа, децата и берат душички в болницата /Снимки/

Виреп  пътен инцидент със смъртоносни последици се случи на пътната отсечка между Бургас и Средец днес около 14:56 часа.

Челен удар между два автомобила – „Ситроен С 3“ и „БМВ“, доведе до смъртта на 33-годишна жена от Бургас, която е пътувала на предната дясна седалка на „Ситроен С 3“ шофиран от 53-годишната й майка.

В автомобила са били  и двете деца на починалата – сестрички на 5 и 8 години, които са откарани в бургаската университетска многопрофилна болница със сериозни наранявания. 5-годишното момиченце е диагностицирано с фрактура на черепа с опасност за живота, докато 8-годишната му сестра страда от комоцио. Бабата на децата също  е с наранявания, като се изясняват детайли за тяхната сериозност.

Водачът на другия автомобил, „БМВ“, 59-годишен мъж от село Константиново, не е пострадал в инцидента. Проверката за консумация на алкохол и наркотици показа отрицателни резултати за него. Пътят остава затворен за движение до завършване на огледа на мястото на инцидента, с възможност за използване на обходен маршрут.

Вероятната причина за инцидента се предполага, че е внезапното навлизане на „БМВ“ в лентата за насрещно движение.