Необикновен подарък! За 8 март пиян, като талпа руснак изненада жена си и комшиите в блока, подари на любимата си …бял кон, а входа превърна в конюшня

Необикновен подарък! За 8 март пиян, като талпа руснак изненада жена си и комшиите в блока, подари на любимата си …бял кон, а входа превърна в конюшня

Какво е да покажеш висша форма на любов към своята съпруга? Винаги има поводи, особено на 8 март.  Например,  един руски герой реши да изненада своята половинка с необичайно подарък за празника на жената.

Вместо класически цветя или шоколад, той реши да подари… кон! Да, вярно прочетохте! Кон, чиято поява пред блока  се оказала не по вкуса на нито едно животно, включително съпругата на дарителя и съседите му. Всички били толкова изненадани, че изцвилили в един глас вместо коня.

Този необичаен жест на любов, вместо да избухне в ох и ах на възторженост, предизвика по-скоро паника и недоволство. Забравете за рози и любовни послания, този пиян руснак избра да покаже своята любов чрез превръщане на стълбището на блока си в екзотична конюшня.

Но къде е забавлението без малко драма? Арестът на героя на нашата история беше единственото възнаграждение за неговия рискован експеримент. След като местните органи наредиха прекратяване на това необичайно зрелище, 33-годишният мъж бе бързо поставен зад решетките, обвинен в дребно хулиганство.

И така, един неправилен жест на любов се превърна в забавен анекдот за съседите и обект на юридически спорове за самия герой. Време е някой да му каже, че следващият път цветята може да са по-подходящ избор, но кой ще запуши устите не клюкарите от блока не се знае. Поне за няколко петилетки напред ще има каков да разправят по пейките в градинката пред жилищната сграда.