Мистерията се задълбочава! В коя „черна земя“ потъна без следа 17 годишната Ивана от Дупница

Мистерията се задълбочава! В коя „черна земя“ потъна без следа 17 годишната Ивана от Дупница

От 22 февруари насам, загадъчното изчезване на 17-годишната Ивана от Дупница продължава да държи общността в безпокойство и неизвестност. Вече трета седмица всички се питат къде е младото момиче и защо нито една следа не е открита, която да води към него.

Според свидетелски показания, на 22 февруари Ивана е напуснала училище, казвайки че е болна и тръгвайки сама. Телефонът й е оставен при класния ръководител, а според последващи събития, якето й е намерено на главен път Е79 след два дни, без обаче кучетата, обучени за търсене, да успеят да намерят някаква следа от самата нея.

Родителите на Ивана твърдят, че момичето е избягало заради забележка в училище, но издирването продължава без никакъв напредък.

След повече от четири дни, учителите на Ивана категорично отрекоха възможността да е бил оказан психологически тормоз върху нея, а по-скоро потвърдиха, че тя е променила поведението си в последно време и се е държала арогантно с околните.

Родителите обаче останаха без реакция.

Междувременно, някой е сменил профилната снимка на Ивана в социална мрежа със сърдит Мики Маус, което допълнително затрудни търсенето.

Две седмици след изчезването на Ивана, полицията обяви, че прекратява търсенето на терен, но ще продължи с други методи. Родителите на момичето отново призоваха за помощ.

Всички се надяват, че загадката около изчезването на Ивана скоро ще бъде разрешена, а тя ще бъде намерена здрава и невредима.