Костадинов пред АдмиралЪ:  Представители на „Възраждане“ разясниха на Донахю – 80 % от населениет не желае евро

Костадинов пред АдмиралЪ: Представители на „Възраждане“ разясниха на Донахю – 80 % от населениет не желае евро

„Вчера на посещение в България беше Паскал Донахю, председател на Еврогрупата. Тази организация включва страните членки на еврозоната и е на практика един мини ЕС вътре в големия ЕС. Представители на „Възраждане“ бяха два пъти на среща с него, като по време на срещите му разясниха ситуацията в България – че 80% от населението не желае еврото, че беше потъпкана демократичната ни воля за референдум, че правителството подготвя фалшификация на статистическите данни, за да ни вкара насила в еврозоната, и че ще реагираме крайно и радикално при насилствено унищожаване на българския лев.
Сега внимание! На всичките ни изказвания ирландецът реагира вежливо и дипломатично. Със сигурност можем да сме сигурни, че разговорите ни ще донесат сериозни негативни последици върху престъпните планове на правителството.
 
Обаче един български гражданин, лицето Левон Хамбарцумян, си позволи за пореден път да се изхрачи в лицето на целия български народ, заявявайки, че не може 1.5 милиона неграмотни българи да гласуват за това дали да се запази или не българския лев. Разбрахте ли, неграмотници? Вие нямате право на глас за вашия собствен живот, според Хамбарцумян. Чак се чудя защо е определил неграмотните само на 1.5 милиона, а не ги е закръглил направо на 6 милиона?
За да не допускаме повече подобни нагли, самозабравили се българомразци да ни храчат в лицата и да ни ограбват всекидневно, трябва да излезем масова да гласуваме на изборите на 9 юни! Масово!!! Защото гласът за „Възраждане“ е глас за българския народ в европейския парламент и глас в защита на нашата свобода и независимост!„, коментира лидерът на ПП ВЪзраждане КОстадин Костадинов пред репортер на АдмиралЪ.