Костадин Костадинов пред АдмиралЪ: Убиват България – не ни връщат просто мигранти, а изнасилвачи, убийци и наркопласьори, а нашите сънародници ги унижават в чужбина

Костадин Костадинов пред АдмиралЪ: Убиват България – не ни връщат просто мигранти, а изнасилвачи, убийци и наркопласьори, а нашите сънародници ги унижават в чужбина

„Докато българите в чужбина са унижавани, нашата държава внася криминални престъпници от Австрия. Всяка седмица пристигат самолети с мигранти. Вчера кацнаха нови 80 човека. Почти всички от тях осъждани рецидивисти и престъпници с многократни криминални деяния – изнасилвачи, убийци, сводници, наркопласьори. Европейският криминален елит в момента се заселва в България.“, каза Костадин Костадинов в специално интервю за АдмиралЪ.
По информация на „Възраждане“ вече са върнати на територията на България над 300 престъпници и рецидивисти. Очаква се общата бройка до края на годината да достигне най-малко 3000 души.
„Това е минималното число, защото предстои да се приеме широко обхватна европейска политическа рамка, наречена „Пакт за миграция“ – това е поредица от закони и договори, при която България ще трябва да приема всичко, което й върнат. Задължават ни да приемем този криминален боклук, за който говорим в момента. И ако ние откажем, ще трябва да плащаме, като обсъжданите цени са между 20 и 25 хиляди евро на престъпник. Това ще трябва да платим всички българи. Държавата ни буквално отива по дяволите в момента и единственото, което остава е да си отговорим колко още точно време ни остава. От по-голямата част на хората в пленарната зала нищо не зависи, защото те са изпълнители на чужди интереси. Уважаеми сънародници, това зависи от вас, тези, които ще отидете да гласувате. Имаме два  избора. Или се съпротивляваме, излизаме и казваме своята позиция високо на глас и заявяваме, че искаме България да продължи да съществува като свободна или независима държава или България ще бъде доубита. Защото тя не умира. Умирането е естествен процес. Тя е убивана, убивана от целия политически елит. Сега в момента ви показахме само няколко капките в общото блато, в което потъва България. Ние от „Възраждане“ обаче вярваме силно в себе си, вярваме в българския народ, вярваме, че България ще продължи да съществува.“, коментира гневно Костадин Костадинов.