Кой сега е номер едно? Za Zú Ресторант & Клуб удостоен с награда за интериорен дизайн от Dibla Design Awards /Фото галерия/

Кой сега е номер едно? Za Zú Ресторант & Клуб удостоен с награда за интериорен дизайн от Dibla Design Awards /Фото галерия/

На официална церемония за интериорен и продуктов дизайн Dibla Design Awards, ресторантът и клуб Za Zú бе удостоен с награда в категорията „Обществен интериор – Кафе, бар & Динър“.

Дизайнерът на проекта, Антон Кузкин и неговият екип, получиха статуетката за победител.

За Zа Zú тази награда представлява признание за професионализма и таланта на екипа. Ресторантът се превърна в еталон за съчетание на изключителна храна, забавление и уникален интериор още с първата си локация в Слънчев бряг.

Предизвикателството да се пренесе бохемската атмосфера на морския клуб в центъра на София беше успешно реализирано, като екипът използва различни естествени материали като букле, дърво, месинг, мрамор и микроцимент. Техният подход към дизайна е вдъхновен от концепцията на Wabi-Sabi, която се отличава с усещане за естетика и красота в несъвършенството и временността.

Осветлението играе ключова роля в интериорния дизайн на Za Zú, архитектурното осветление се комбинира с декоративни елементи, като висящи лампи от микроцимент, които придават уникална атмосфера на мястото.

Наградата на Dibla Design Awards отличава работата на екипа зад ресторант и клуб Za Zú като пример за висок професионализъм и талант в областта на интериорния дизайн за обществени пространства.