Какво си мислят мъжките ЗОДИИ, когато срещнат жената-мечта

Какво си мислят мъжките ЗОДИИ, когато срещнат жената-мечта

Известно е, че мъжете често мислят с неправилния орган. Нека надникнем в съзнанието на всяка една мъжка зодия и да разкрием тайните мисли, които я спохождат при вида на жената-мечта.

Овен

Мъжът Овен подушва отдалеч плячката си. И когато жената-мечта се появи пред погледа му, първата му реакция е вцепенение. След като се окопити, Овенът си мисли: „Ако ще да се наложи да разбия сто стени с дебелата си тиква, това маце трябва да е мое!“ И започва да крои планове за покоряване на нежното й сърце.

Телец

Мъжът Телец е твърде зает да рие с копитото си, така че може и да не забележи горещото парче отдалеч. Но когато тя, жената-мечта мине покрай него, той изоставя всяка работа, подсвирква си и си мисли: „ Ех, как ще си лежа на дивана, а тази хубавица ще ми носи ядене и пиене!“

Близнаци

Мъжът Близнаци е толкова увлечен да попива всяка частица от света, че когато срещне жената-мечта, първата му реакция е да опипа джобовете си за лупата. „Дали това не е сън?“, мисли си той. После се размечтава и си представя как жената-мечта се е прехласнала по това, което той й разказва и шепне възбудено: „Продължавай, продължавай“.

Рак

Мъжът Рак, срещайки жената-мечта, веднага се свива в черупката си и се чуди как най-практично да „опипа почвата“. Но в мислите му тя вече му е родила 6-то дете и двамата си живеят идилично като в турски сериал.

Лъв

Мъжът Лъв има непогрешим нюх за жени от класа. Той разпознава такава жена незабавно, ако ще да е сред тълпа от хора. И си мисли: „Ама как само ще ми отива на новото Порше!“.

Дева

Мъжът Дева е предпазлив. Жената-мечта го привлича като магнит, обаче той го раздава тежкар и си мисли, че тя „трева пасе“. Първата му мисъл е: „Ако е и толкова богата и работлива, колкото красива, цена няма да има!“.

Везни

Мъжът Везни, срещайки жената-мечта, веднага оценява детайлно всяка част от визията й. Красота, стил на обличане, поза, походка, нищичко не убягва от погледа на джентълмена. И си мисли: „ Хм, къде наблизо продават червени рози?“.

Скорпион

Независимо дали е изпаднал в ступор или, напротив, музата го осенила и е станал по-сладкодумен отколкото някога си е представял, че може да бъде, мъжът Скорпион си мисли само едно: „Как ли й харесва да го прави?“.

Стрелец

Мъжът Стрелец, при вида на жената-мечта, заприличва на малко дете в сладкарница. Горкичкият, толкова му личи, че е прехласнат, че дори не си помисля и да го крие. А мислите му са също толкова романтични и нежни, колкото и чувствата.

Козирог

Изправен при вида на жената-мечта, господин Козирог започва да пресмята колко е преуспяла дамата и мислите му се въртят само в една посока: „Ако се съберем, за колко време ще успеем да направим първия си милион?“.

Водолей

При вида на жената-мечта, господин Водолей успява да приложи цялата си гениалност, за да я впечатли. Мислите му са неясни и хвърчат в различни посоки. Като цяло са фокусирани върху това как двамата попадат в най-изчанчени ситуации, а след това, възбудени до немай-къде, правят дива любов.

Риби

Мъжът Риби е друга бира. Той е нежен, чувствителен и възприемчив. Срещайки жената-мечта, в ума му няма и грам похот. Просто прехвърля наум в кое заведение ще могат най-бързо да се паркират за по чашка. Или две. А може и 3+. Всичко зависи дали дамата може да носи.