Изродите путинисти върнаха тялото на убития Навални на почернената му майка

Изродите путинисти върнаха тялото на убития Навални на почернената му майка

Maйката на Алексей Навални е получила тялото на сина си, съобщиха сътрудници на покойния руски опозиционер. Toва се случва девет дни след като той почина при неизяснени все още обстоятелства в колонията „Полярен вълк“.

Предадоха тялото на Навални на неговата майка

Зверски убитият Алексей Навални

От неговия щаб благодариха на всички, които са участвали в призивите за връщането на тленните останки на Навални на неговите близки.

Преди дни Людмила Навалная се оплака, че е изнудвана от руските власти да погребе сина си тайно. В противен случай, обяви майката на Навални, тя била заплашена, че той ще бъде погребан служебно край затворническата колония.

„Те ме изнудват и ми казват кога и как трябва да бъде погребан Алексей. Това е незаконно. Те получават нареждания или от Кремъл или от централния разследващ комитет, при който се намирам в момента“, допълни Людмила Навалная.

Днес съпругата на опозиционния лидер също призова Путин да върне на семейството тленните останки на Навални, за да може да бъде погребан според христианските традиции. Юлия Навалная обвини руският президент, че се гаври с тялото на покойния й съпруг и постави под съмнение религиозната привързаност, демонстрирана от Путин.