Хороскоп от Павел Глоба за 17 март 2024

Хороскоп от Павел Глоба за 17 март 2024

Павел Глоба, руски астролог, е широко известен не само в родината си, но и в чужбина. Неговите хороскопи са популярни в много страни, като помагат на представителите на всяка зодия да се подготвят за предстоящи събития, да избягват грешки и да не попадат в трудни ситуации.

 

Според астролога неделя, 17 март 2024 г., предвещава благоприятен ден, въпреки че са възможни някои трудности. За някои този ден ще мине гладко, но не всеки ще има такъв късмет. Мнозина ще имат нужда от решителност и способност да се защитават.

Хороскоп 17 март 2024 за знаците на елемента Огън

 

Овен

По природа Овенът е весел човек и оптимист – чудесни качества, благоприятстващи неговото дълголетие и енергийно обогатяване. На 17 март 2024 именно тези достойнства ще помогнат на Овните лесно да преодолеят всички трудности.

 

Лъв

Лъвовете ще се нуждаят от промяна и самота. Астрологът обаче не съветва семейните Лъвове да се разделят с половинката си. До края на деня ще стане ясно, че всички притеснения са били напразни.

 

Стрелец

В любовната сфера за Стрелците ще настъпи затишие, но това е временно. Най-успешни днес ще бъдат онези, чиято дейност е свързана с услуги и недвижими имоти. Астрологът също така препоръчва да прекарвате време с половинката си и децата.

 

Хороскоп 17 март 2024 за знаците на елемента Земя

 

Телец

Началото на деня няма да е много лесно за Телеца, но той няма да се предаде. За тази зодия е важно да се придържа към нестандартното мислене, за да се изпълни с положителна енергия. Денят е благоприятен за бизнес дела.

 

Дева

Плановете на Девата ще се реализират, макар и частично, и ще я изправят пред някои кармични задачи. Възможно е да възникнат трудности в личния живот, но Девата ще успее да се справи успешно с всичко.

 

 

Козирог

Време е Козирозите да повишат енергийните си нива, като просто си позволят почивка, релаксация и арт терапия. Днес не трябва да бързате с нищо, избягвайте негативизма и желанието да контролирате всичко.

 

Хороскоп 17 март 2024 за знаците на елемента Въздух

 

Близнаци

Денят ще бъде труден за Близнаците. Днес ще работят добре талисманите за късмет. Не трябва да се заемате с нови проекти, по-добре е да завършите вече започнатите и просто да си позволите да релаксирате.

 

Везни

За Везните е важно да се грижат за здравето и енергията си, докато изпълняват ежедневните си дейности. Ще е необходимо търпение в отношенията с партньора, който ще търси недостатъци във всичко.

 

Водолей

Страховете и несигурността ще изчезнат, което ще се отрази положително на качеството на живот на тази зодия. Можете спокойно да правите големи покупки и да инвестирате в бизнес. Новите запознанства са благоприятни за самотните Водолеи.

 

Хороскоп 17 март 2024 за знаците на елемента Вода

 

Рак

Добър ден за Рак във всяко отношение. Астрологът Павел Глоба съветва хората от тази зодия, които са изправени пред постоянни проблеми, да се отдадат на интроспекция – потапянето в миналото, за да се извлекат важни поуки определено ще им помогне да разберат важни неща. Времето, прекарано със семейството, също ще бъде от полза за Рака днес.

 

Скорпион

Скорпионът ще има нужда от смелост, за да вземе отговорни решения, но всичко ще му се получава от раз. В личния ви живот ще стартира ново ниво на взаимоотношения: някой ще преживее съдбовно запознанство, а друг ще чуе дългоочакваните думи, за които отдавна мечтае. Като цяло 17 март 2024 е благоприятен период за Скорпионите.

 

Риби

Астрологът предупреждава, че неприятните усещания, които Рибите ще изпитат сутринта, ще се окажат измамни, сигнализирайки за приближаването на щастието и късмета в живота им. Важно е да се доверите на интуицията си и внимателно да наблюдавате какво се случва около вас. В любовната сфера денят ще бъде успешен както за семейните, така и за необвързаните Риби.