Гнус и отврат! Гери-Никол изуми с к@рвенско поведение  в нощен клуб

Гнус и отврат! Гери-Никол изуми с к@рвенско поведение в нощен клуб

В нощен клуб във Варна, поп сензацията Гери-Никол предизвика шок и скандал със своето необичайно поведение. Според свидетелите, певицата, изглежда, под въздействие на алкохол или други вещества, изведнъж се превърнала в обект на скандално поведение,  след като започна да извършва провокативни непристойни действия.

Очевидци съобщават за неочаквана среща между Гери-Никол и бившото й гадже, модела Мартин Гешев. Двамата не само се прегръщаха и целували страстно, но и си търкали половите органи през дрехите, като животни насредата на дансинга.

„Това, което видях, просто беше невероятно. Гери-Никол и Мартин Гешев се държаха като двама тийнейджъри, които са забравили къде се намират,“ сподели един от шокираните посетители на клуба.

Публиката била в шок от неприличното поведение на поп звездата и изразиха гнев и отвращение към това, което видяха. Мнозина се питат дали такъв скандален инцидент може да има сериозни последици за кариерата на Гери-Никол и дали тя ще се опита да се реабилитира след подобно поведение.

За момента нито певицата, нито нейният екип са коментирали инцидента, но очевидно този скандал ще продължи да бъде предмет на обсъждане сред феновете и обществеността.