Георги Иванов Гонзо: Новата комедийна звезда на Българския Футболен Съюз, който се изпика върху  …футбола

Георги Иванов Гонзо: Новата комедийна звезда на Българския Футболен Съюз, който се изпика върху …футбола

В света на българския футбол се появи ново име, което изглежда да представлява комедийния елемент във всички футболни трилъри. Георги Иванов Гонзо, който скоро беше избран, като президент на Българския Футболен Съюз (БФС), вече стана център на вниманието поради своите необичайни и забавни изцепки.

На скорошния конгрес, където беше номиниран за ръководител на съюза, Гонзо направи първата си комедийна сцена – беше заснет, докато пикае върху електрическо табло. Този необичаен момент наистина даде началото на кариерата му като комедиант на  футболната сцена.

Но забавлението не спира до тук. Преди този инцидент, Гонзо беше участвал в друго комично представление, когато се включи в ролята на махленски бабаит и започна да псува феновете, които не одобряваха неговото избиране. Вместо да демонстрира лидерски качества и професионализъм, той предизвика смях и удивление с необичайното си просташко държание.

Може би въпросът, който всички си задават, е какво можем да очакваме от човек, който не е завършил осми клас и на когото му липсват първите седем години. И все пак, може би Гонзо е точно това, от  което българският футболен свят се нуждае  в момента – малко разнообразие и забавление в средата на всички проблеми и контроверзии.

Така че, докато мнозина  не очакват големи постижения от Георги Иванов Гонзо като президент на БФС, едно е сигурно – неговите комични изяви ще продължат да ни забавляват и да правят българския футболен свят малко по-ярък и по-интересен. И за това можем само да му пожелаем успех в неговата идиотска  роля на водеща фигура в БФС.