Фейсбук се срина в световен мащаб, последва го Инстаграм -потребителите в паника

Фейсбук се срина в световен мащаб, последва го Инстаграм -потребителите в паника

В последните часове потребителите на социалната мрежа Facebook се сблъскават със сериозни проблеми в достъпа до своите профили. Според доклади от различни части на света, платформата е изцяло недостъпна за мнозина, като дори при опит за влизане в профилите се появява грешка или се изобразява празна страница.

Недостъпността на Facebook е предизвикала паника сред потребителите, които активно се опитват да се свържат с платформата чрез различни начини, включително и телефонни обаждания към компанията, надявайки се да получат яснота за причините зад този инцидент.

Досега не е издадено официално съобщение от Facebook относно проблема, което е допринесло за увеличаване на неспокойството сред потребителите.

Тази изненадваща и необяснима недостъпност на една от най-големите социални мрежи в света е предизвикала загриженост и безпокойство относно защитата на данните и надеждността на цифровите платформи, които все повече  хора използват за своите ежедневни комуникации и връзки.

Ситуацията е в процес на развитие, а потребителите продължават да изразяват своите опасения и недоумения в социалните мрежи и онлайн обществени форуми.