Ексклузивно! Соня Колтуклиева пред АдмиралЪ унищожително за политическите шарлатани и отърквания на междупартийни чатали

Ексклузивно! Соня Колтуклиева пред АдмиралЪ унищожително за политическите шарлатани и отърквания на междупартийни чатали

Най-честният изход за държавата са нови избори. 2 в 1 на 9 юни. ГЕРБ ще ги спечели. Да направи възможна коалиция с всички, без ПП, а Бойко Борисов да стане премиер. Това отдавна казва Георги Марков. И е прав.
Трябваше държавата да се съсипе в центрофугата на шарлатаните, за да стане ясно кой може да управлява и кой не.
Останалото са полюции на розовите комунисти и схеми на новите финансови фашисти.
“Маските трябва да паднат, приятелю мой! Всичко свърши! Вие сте ми ясни…”
Ей, така днес сутринта, Делян Пеевски заши два шамара зад врата на Христо Иванов, че даже го нарита в слабините, иронизирайки лидера на “Да, България” как е седял на скута му и е пил мазно турско кафе, докато се направят промените в Конституцията. 
А сега Христо Иванов щял отново да вади “темата ДПС”. Защо? За рекет вероятно. За да пробута Андрей Янкулов за главен прокурор – защото мераците на латерната от Антикорупционния фонд – сукалче на “Америка за България”, градираха – от началник на Комисията за превенция на корупцията до обвинител #1 на държавата.
Това предрекохме в студиото на ПИК тв с Недялко Недялков още миналата седмица: цялата страшна олелия около смъртта на Мартин Божанов, клуб SS, “доклада и списъка с магистрати” на ген.Атанас Атанасов, телевизионните набези на новата жълтопаветна героиня от Луковит – съдия Цариградска, ни най-малко не целѝ оздравяване на правосъдната система, а кадрови назначения на кохортата службогонци, под егидата на двамата безогледни олигарси: Иво Прокопиев и Пламен Бобоков.
Мурмурандуми, преговори, екранните заклинания на Лена Бориславова са мижи-да-те-лажа. Димна завеса. Брокерите на сделки с държавни интереси, дилърите на влияние си искат регулаторите, за да бетонират контрола над икономиката и да осребрят посредничеството години напред … така, както стори Кирил Петков на срещата със Спас Русев, осветена от мен, предизвикала панически обяснения от председателя на “Промяната”.
Те не искат да работят за държавата. Искат държавата да работи за тях. Докато не си стегнат багажите и не заминат за островите.
Затова най-честният изход е: вот – избори 2 в 1. Без “ала-бала с президента” и снимане на кода с машините.
 Една гледка ми изплува сега. Минавах онзи ден, на излизане от парламента, през паркинга за депутатски коли до партийния дом… в най-мръсната кола, една окаляна КИА, се качи и я подкара Христо Иванов. Та, си помислих – на него цялата му работа е такава … мърлява. Даже, когато се качва в излъскания джип на Пламен Бобоков, ментора.