Екшън! Тайфа селски гамени размаза от бой двама братя с метални тръби

Екшън! Тайфа селски гамени размаза от бой двама братя с метални тръби

Село Габаре е в центъра на вниманието след новината за жестокото нападение върху младеж, който в момента е в болница след удари с метални тръби. Според информацията от МВР, инцидентът, който се разиграл на 12 февруари, изглежда като сцена от гангстерски филм.

Според свидетелите, двама братя са се опитали да успокоят спор между две момчета пред местно заведение, но ситуацията е ескалирала до физическо стълкновение. По-късно, когато братята се прибрали пред дома си, те са били застигнати от група нападатели с метални тръби в ръце.

Нападението е било брутално, като единият от братята е завършил в болница с тежки травми, които са предизвикали сериозни здравословни проблеми.

Жителите на Габаре са в шок и страх след този инцидент, а бездействието на полицията по отношение на виновните предизвиква още по-голяма тревога в общността.

Родителите на пострадалия младеж са изразили загрижеността си и са изтъкнали сериозността на случващото се, като се надяват за бързо разрешение на случая и справедливост за техния син.

Следете новините за ново развитие по случая.