Един малоумник не стига! Братът на Мис Силикон развъртя гуми насред центъра на Варна, подражава на деградиралата си сестра

Един малоумник не стига! Братът на Мис Силикон развъртя гуми насред центъра на Варна, подражава на деградиралата си сестра

Варненската публика отново е свидетел на фамилното обичайно предизвикателство на семейство Йорданови – състезание с превишаване на скоростта, като този път звездата на шоуто е братът на вече известната „Мис Силикон“.

Въпреки многократни публикации в социалните мрежи, срещу подобни идиоти и изпълненията им,  изглежда, че това е семейно наследство, което трябва да се уважава -дебилизъм и типигьозлук.

В едно от най-новите видеа, споделено от Йордан Йорданов, налице е превишаването на скоростта в центъра на Варна, което отново привлича вниманието на аудиториите.

Не можем да не се запитаме дали това е начин на семейство Йорданови да привличат вниманието към себе си или просто са склонни към простотията по природа?

Семейството Йорданови изглежда, че е в голяма конкуренция, кой може да привлече повече внимание към своите безразсъдни постъпки. Катрин Йорданова, вече известна с многократните си опити за нарушаване на правилата, може да се похвали със задържане в миналото, но братът й я надмина в тази битка за вниманието на обществото. Поредният малоумник от фамилията развъртя гуми в идеалния център на Варна застрашавайки мало и голямо, без да му дреме от закона.

Може би време е за Йордановите да се върнат към по-разумния стил на живот и да оставят адреналиновите спускания за пистата, А може би е вече време някои от тази фамилия да полежи в затвора, където старите пандизчии бързо ще въведат в реалностите на живота.

В противен случай, следващият разговор в социалните мрежи може да бъде не за тяхната слава, а за смъртта на някой невинен гражданин.