Долни уроди изтровиха котките на любител на  животните

Долни уроди изтровиха котките на любител на животните

Отровени котки шокираха жителите на град Вълчедръм в Монтанско. На 29 февруари местен жител подаде сигнал за ужасяващата находка в своя дом. Полицията потвърди случая и започна разследване по него.

При оглед в двора на имота бяха открити три мъжки котки, които са отровени. Аутопсията на животните разкри кръвоизливи в областта на трахеята, черния дроб и стомаха им.

Мъжът, чиито котки са били отровени, е шокиран от събитието и изразява недоумение за мотивите на извършителите. Досега няма арести във връзка с инцидента, но полицията продължава да работи по случая.

Този инцидент предизвика гняв и раздразнение в общността, като мнозина изразиха негодувание от жестокостта и безчовечността на лицата, които са отговорни за отравянето на беззащитните животни.

Полицията призовава всеки, който разполага с информация относно този случай, да се свърже с тях и да помогне за разкриването на извършителите. Общността е обединена в усилията си да прекрати подобни злодеяния и да защити животните от насилие и жестокост.