Докога ще се разхожда на свобода серийният измамник и настоящ педофил Никола Маринов?!

Докога ще се разхожда на свобода серийният измамник и настоящ педофил Никола Маринов?!

Никола Маринов е добре познат на българските медии като сериен измамник. Той е бил осъждан за различни престъпления, като пролежава едва 11 месеца в затвора, където не успява да се поправи и вземе поука. След излизане си от затвора, той отново започва да мами хората.

Въпреки, че до преди няколко месеца търкаше наровете, той бързо се върна към старите си навици.

Маринов се представя с различни професии и влиза в различни роли, за да лъже с комерсиална цел. Той се представял като бизнесмен, адвокат, лекар и дори като представител на държавни институции. Маринов  използвал тези фалшиви идентичности, за да убеди хората да му дадат пари или да му предоставят лични данни.

В един от последните си случаи, Маринов се представил като таксиметров шофьор, който е полицай под прикритие и предлага секс на непълнолетно момиче. Успял да спечели довериевто на детето и майка й, Никола Маринов успява да се сдобие с личния номер на момичето. Той започва да и пише, а докато я кара на училище и обяснява, как трябвало да я „отпуши“ и други открити сексуални намеци придружени с опипване на бедрата.

При последната срещата с девойката, Маринов направил опит за блудство с нея. Момичето запазило самообладание успяло да избяга, като уведомява родителката си и заедно звънят в полицията. Маринов е арестуван само за 24 часа и след това освободен.

Въпреки че е добре известен с престъпната си дейност, Маринов продължава да се разхожда свободно. Той не се страхува да се обади в медиите и да заплашва с наказателни действия всеки, който го разобличава.

Наглецът е толкова долен, че продължава да преследва момичето, което се е опитал да изнасили. Върти се край училището, където девойката учи, а според наши информационни източници е изнасилил друга ученичка, но тя се страхува да поддаде жалба и въобще да говори по случая.

Питаме от редакцията на АдмиралЪ: Докога подобен изрод ще се разхожда на свобода между нормалните хора? Кога смята властта да вземе мерки и да вкара Маринов за дълго време зад решетките, където да бъде превъзпитаван? Какво трябва да се случи за да бъде арестувано това лица?

Към днешна дата перманентния измамник обикаля софийските улици  с такси и си търси жертви. Явно е сменил попрището и от мошеник се е преориентирал към педофил преследващ млади момичета. Докога ще му бъде позволено да върши това безобразие?

Трябва ли да се случи нещо толкова ужасно за да започнат всички да говорят за него и да се вайкат, че не са обърнали внимание по-рано?