Десет смели жени ще се борят за титлата „Мисис Бургас 2024“

Десет смели жени ще се борят за титлата „Мисис Бургас 2024“

След десет дни, десет красиви и смели дами ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г. Най- младата чаровна дама е на възраст 29 години и е упражнява сериозна професия. Тя е военнослужещ- Вахтен офицер по управление на кораб II ранг. Омъжена е и има детенце на 1 година. Наред със сериозната и професия, младата дама има редица интереси, като кулинария, спорт, планински преходи, арт изкуство и много други.

Сред претендентките за короната е и бизнес дама с хоби в сферата на изкуството, която иска да предизвика себе си, чрез участието си в конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г.

Хореограф- педагог, майка на две деца от Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ се впуска в битка за короната. Красивата претендентка работи в момента като артист- балетист в ансамбъла и това е логично предвид огромната и любов към танците, както самата тя се изразява за себе си. Впуска се в предизвикателството да бъде част от претендентките за най- красива омъжена жена на Бургас, за да предизвика себе си и да си достави нови, различни емоции.

Майка на три деца ще се бори за титлата Мисис Бургас 2024 г. Освен, ме полага грижи за трите си деца, като най- малкото детенце е на 11 месеца, чаровната и смела дама е консултант по хранене. Тя успешно съчетава ролята си на майка, съпруга и активна жена. Съвсем до скоро е живяла със семейството си в чужбина и през това време е получила вдъхновение и амбиция за предизвикателството Мисис Бургас.

Химик- лаборант също се впуска в надпревара за короната. Тя е дама на 38 години, майка на две деца. Излиза от скучната лаборатория, в която прави анализи на горива, за да се състезава за титлата Мисис Бургас 2024 г. Смелата бургазлийка определя себе си като човек, обичащ предизвикателствата и конкурсът Мисис Бургас е именно това, което търси- нови емоции и различни преживявания.

Още една бизнес дама влиза в надпревара за престижната титла. Чаровната и смела млада дама е майка на две деца. Заедно със съпруга си управляват семейния бизнес в сферата на транспорта. Задълженията и като мениджър и управител са доста сериозни и в свободното си време обича дългите разходки. Напоследък е открила нова страст- кулинарията. Впуска се в предизвикателството да участва в конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г., защото иска да докаже на себе си и на други жени над 40- годишна възраст, че въпреки ангажиментите към семейство, деца и отговорните професии, които упражняват, женствеността трябва да се подчертава. Също така, има и потребност да бъде полезна за обществото, подкрепяйки социалната кауза на конкурса.

Сред участничките в конкурса за красота Мисис Бургас е и студентка по педагогика, която наред с уроците за предстоящите изпити се грижи и за двете си малки деца.

Още две дами, които в момента полагат грижи за своите малки дечица са сред смелите участнички, решили да грабнат титлата в престижния конкурс за красота. Сред претендентките е и бежанка от Украйна, която в момента живее сама в Бургас с двете си деца на 9 и 4 години. Дамата е завършила Фармация и в момента легализира своите документи, за да има възможност да работи по професията си в нашия град.

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2024 г ще се проведе на 21- ви март от 19.30 ч. в конферентния център на хотел „България“.