Цяло  село пропищя от агресивен бивш борец: Институциите изоставят потърпевшите

Цяло село пропищя от агресивен бивш борец: Институциите изоставят потърпевшите

Според свидетелства на местните жители от Яворница, община Петрич,  бивш борец, на име Любен, представлява сериозна заплаха за общността поради своето агресивно поведение и психически проблеми. Жителите се страхуват да излизат на улицата, като някои от тях са били нападнати от този човек.

Местният бизнесмен разказва за инцидент, при който Любен напада работници на строителен обект, като използва физическо насилие срещу тях. Други жители също споделят подобни преживявания, като единият от тях разкрива, че е нападнат и бит от Любен, без да му бъде ясно защо.

Според свидетелства и преживявания на потърпевшите, местните институции не са предприели необходимите мерки, за да се защитят гражданите от този субект. Това предизвиква неудовлетворение сред общността, като над 200 души са подписали петиция с цел да се привлече внимание към проблема и да се предприемат действия от страна на компетентните институции.

Ситуацията в Яворница изисква незабавно вмешателство от страна на властите, за да се гарантира безопасността и спокойствието на местното население.