Цончо Ганев от “Възраждане” за АдмиралЪ: За 35 години бяха унищожени моралът и ценностите в българското общество, „Оставка неможачи“!

Цончо Ганев от “Възраждане” за АдмиралЪ: За 35 години бяха унищожени моралът и ценностите в българското общество, „Оставка неможачи“!

“За 35 години България се превърна в най-бедната държава в Европейския съюз, мизерията трайно се настани в нашата страна и това е следствие на 35 години, прокарване на евроатлантически ценности”, заяви зам.-председателят на политическата организация и зам.-председател на Народното събрание  от “Възраждане” –  Цончо Ганев пред репортер на АдмиралЪ. 

Поводът за разговор стана  гласуването на оставката на досегашния Министър – председател и предстоящата и евентуална ротация, при която се очаква, единствено едни корумпирани, неморални и неможещи предатели на националния интерес, да бъдат заменени с други такива.

Ганев допълни още, че преди евроатлантическите псевдо ценности да отровят българската общественост, България е била космическа сила,  имала е презокеански риболов, имала е хранителен суверенитет, а българската, земеделска продукция  е била достатъчна, за да обезпечи хранителните нужди на населението.

“Какво се случи за 35 години? България имаше, какви ли не, срамни правителства, като днешното. Всички те управляваха, с явната или скрита подкрепа на ДПС, включително и настоящето правителство. За 35 години стана ясно, че България е разорена, съсипана, най-бедната държава, по официални данни. Но икономиката може да се възстанови, ако има желание и кураж. Лошото е, че за 35 години бяха унищожени моралът и ценностите в българското общество. Безверието стана факт, заради тези срамни коалиции, които управляват към днешна дата”, посочи още зам.-председателят на “Възраждане”, Цончо Ганев. 

Той допълни, че хората са спрели да вярват, защото са били, многократно лъгани от политически шарлатани, като ПП-ДБ и техните ментори и началници от ДПС и ГЕРБ. Всичко това довежда да сериозни обществени процеси и осъзнат отказ от упражняване на законното право на глас, при над 60% от гражданите.

“Към настоящия момент имаме явна, неприкрита и будеща, дори, гордост коалиция между ДПС, ПП-ДБ и ГЕРБ. Това са политически субекти, които се гордеят, че управляват заедно. Нали, именно, от ПП-ДБ обещаваха, че ще разрушат пагубния, порочен модел на ГЕРБ – изтъкан на корупция, шуробаджанащина, престъпни кръгове от фирми и сега, същият този корупционен модел се реализира успешно, благодарение на ПП-ДБ. Това е тяхното морално разложение, защото те до вчера обясняваха, как ще унищожат корупционния модел на ГЕРБ, а сега са част от него”, заяви още Ганев. 

Заместник-председателят на “Възраждане” изобличи и лицемерието на ГЕРБ, като посочи, че от две години, реториката на първата политическа сила е свързана с  тежката икономическа криза, причинена от пагубното управление на ПП-ДБ. Той припомни и фактите, около ареста на лидера на ГЕРБ, след който той публично обяви, че никога няма да се коалира с ПП и ДБ.

Ганев посочи и всички срамни моменти от порочното управление на престъпната сглобка – погазването на Конституцията и потъпкването на волята на над 604 000 българи, скандалните промени в Основния закон, които бяха остро критикувани от всички юридически кръгове, наложеното от ДПС искане, лица с двойно гражданство да имат правото да заемат ръководни държавни длъжности, подаряването на двата ни атомни реактора на Украйна на смешна цена, за сметка на скъпите американски реактори, на стойност 35 млд. долара, всеки.

“Тези действия на престъпния кабинет, създават сериозни притеснения в гражданите, защото един от ядрените реактори, вече работи с американско гориво, което не се изнася никъде. България, с ускорени темпове върви по пътя да се превърне в ядрено бунище.  България изпразни своите складове за боеприпаси, България подари военна техника на Украйна, България подари ракети, които обезпечаваха безопасността на нашата държава, а политическите убийства, откакто управляват от престъпното мнозинство,  станаха ежедневие. Имаме всичко друго, но не и морал в управлението.

„Оставка на  неможачите  е единственото спасение!”, заяви още Цончо Ганев в края на разговора. .