Чудовищни условия за животните в клиника Връбница, кметът Терзиев и Общината, както винаги в дебилски ступор -неадекватни да вземат рационално решение /Видео/

Чудовищни условия за животните в клиника Връбница, кметът Терзиев и Общината, както винаги в дебилски ступор -неадекватни да вземат рационално решение /Видео/

Справедливи Критики се издигат срещу условията в Клиника Връбница, където се помещават животни затворници. Зоозащитници посетиха линиката и са потресени от чудовищната гледка, която се разкрива пред очите им. Няма сърце, което да може да издържи подобна картина на ужас и страдание. А сме евроепсйска държава, но само на хартия и думи. Оставаме си диви блакански субекти -диваци и варвари така, както са ни наричали ромеите и всички цивилизовани народности през годините.

Според сигнал до АдмиралЪ, помещенията са малки, напълно оградени с ламарини, а животните страдат от ръжда и гниене. Лапите на затворниците са в рани и инфекции поради влагата и водата, което води до сериозни хигиенни и здравословни проблеми. Условията са отвратителни и садистично чудовищни.

Васил Терзиев от Столичната община са питани по  въпроса  за състоянието на ремонтните дейности в клетките на клиниката.

Зоозащитниците настояват, че е  необходимо енезабавно подобрение на условията, за да се гарантира достойно отношение към животните и предотвратят сериозни здравни рисковеза тях.

И докато обратният Васко Терзиев мълчи, като бит педераст, какъвто си е в действителност, правозащитниците и хората обичащи животните с право изпадат в безумен гняв.

Неадекватният шарлатанин от ПП-ДБ, който натресоха за кмет на столицата не може себе си да приведе в ред, какво остава за цяла клиника. Видно е, че „европееца“ Васко не е чувал сентенцията на гоилемия хуманист Махатма Ганди, която е останала в историческите анали на мъдростта.

„За възхода на една нация можеш да съдиш по отношението към животните“.

Не към ЛГТБ-тата Василе, към животните!