Чудовището Станимир Рагевски ще гние в пандиза до гроб, без шанс да излезе някога на свобода

Чудовището Станимир Рагевски ще гние в пандиза до гроб, без шанс да излезе някога на свобода

Чудовището от Бургас, което уби двама души по брутален начин и след това наряза заедно със свой помагач телата им на парчета, вече няма да види бял ден. Днес наказателен състав на Бургаския окръжен съд осъди Станимир Рагевски на доживотен затвор, без право на замяна.

Помните ли зверски убитите Теодора Бахлова и Юмер? Днес четат присъдата на екзекутора им -изрода в човешки образ Станимир Рагевски

Рагевски беше доведен в съдебната зала под засилена охрана и целият окован, като Чикатило. Той се изправи лице в лице с роднините на убитите от него Теодора Бахлова и Юмер, но не поиска нито прошка, нито помоли съда за милост и снизхождение.

От АдмиралЪ припомняме, че преди две години изверга ликвидира Теодора Бахлова скуршум в тила, нарязаха я с неговия солташак Дичо Готвача и след дълго киснен в бидони разпръснаха трупа й по различни части на града.

Торса и краката й заровха на пътека в гробищата, а останалите части от трупа полуразложени от киселината изсипваха в градските шахти до клуб ДНА.

Малко по-късно съдбата на Теодора последва и Юмер, който отново беше ликвидиран с изстрел в главата и нарязан с електрически трион на парчета.

Съдът наложи доживот без право на замяна на двойният убиец, като той ще трябва да заплати над половин милиона лева кръвнина на роднините на жертвите, 37 хиляди лева на Полицията в Бургас и 16 хиляди съдебни такси.

Присъдата си Рагевски ще търпи при строг режим, което означава, че ще вижда слънчева светлина веднъж за един час на ден.