Бургаски младежи организираха школа за военно обучение „Български юнак“, преподават на младежите военно изкуство заедно с най-добрите експерти в света

Бургаски младежи организираха школа за военно обучение „Български юнак“, преподават на младежите военно изкуство заедно с най-добрите експерти в света

В последно време все повече хора осъзнават, че светът е различен от представата за него, която успяха да ни наложат. Вярвахме, че има правила, които ако спазваме, няма да имаме проблеми и законът ще ни защити. Вече знаем, че тези, които уж трябва да се грижат за правилата, ги пренаписват винаги, когато не им е изгодно. Уверихме се, че силните държави винаги мачкат слабите. На 100% сме сигурни, че няма демокрация и ако решиш да мислиш различно или да направиш нещо впечатляващо, винаги ще има кой да направи така, че да съжаляваш за това.

Това е и причината на предприемчиви български младежи да създадат школата  „Български юнак“.

Това е клуб, където представителите на силния пол могат да станат истински мъже. Време е да изравним играта и да спрем да се страхуваме и да бъдем жертви. Истински силният човек е доблестен и никога не издевателства върху по-слабите от него. Той има ценности и морал, които правят света много по-добър. Самото присъствие на такива хора кара обществото да бъде по-добро и да функционира по начин, който не отнема от другите. За да се случи всичко това, е нужно първо да бъдем силни, а това става с решимост и правилна подготовка.

„Български юнак“ е създаден именно с такава цел – да помогне на хората да станат силни и да могат да оцеляват във всякаква ситуация, защото виждаме всеки ден, че светът е непредвидим и утрешният ден е неизвестен.

Тази седмица „Български юнак“ стартира  началото на една постоянна поредица от обучения, които ще помогнат не само на мъжете, но и на жените да бъдат подготвени. Тренировките ще бъдат всяка събота и неделя, като ще се разделят на модули. Ще има такива за начинаещи, средно напреднали и напреднали. Ще се учат как да се справят поединично и как да работят в група.

Всеки, който има желание да повтори цикъла, който е преминал, ще може да го направи, като се запише отново и така ще може да затвърди своите знания.

За обучители са подсигурили хора с огромен международен опит, които са едни от най-добрите практици в своята област. Това е чудесен начин да задоволите нуждата си от адреналин и приключения, но и да придобиете безценни знания, които ще направят живота ви много по-добър.

Всеки, който иска да се запише, е добре дошъл и може да се свърже с организаторите на тази прекрасна инициатива.

„Първото обучение премина чудесно и участниците нямат търпение да посетят втората му част“, разказа единият от организаторите Константин Балабанов.

„Искате ли да бъдете пълноценен човек и да държите живота си в ръце? Не чакайте, а посетете това изключително занимание“, обърна се той, чрез сайт Адмирал към всички български младежи.