Благотворителен базар в София: Мартенички с кауза и Фотоизложба „Светът, който носи усмивки“

Благотворителен базар в София: Мартенички с кауза и Фотоизложба „Светът, който носи усмивки“

На улица „Триадица“ в София, Министерството на труда и социалната политика организира благотворителен базар, в който всяка закупена символично мартеничка ще бъде светла капка в подкрепа на хора в затруднено положение. Това е възможността да се присъедините към каузата и да допринесете за топлотата и уютът в сърцата на тези, които се нуждаят от нашата помощ.

Но благотворителният базар не е само място за дарения – той е и празник на креативността и красотата. Заедно със символичните мартенички, посетителите ще имат възможността да се насладят на изложба с фотографии, заснети от ученици, които се стремят да запечатат моментите на радост и усмивки в света около нас. Под мотото „Светът, който носи усмивки!“, тези творби ще разкажат истории за надежда, солидарност и вътрешна сила.

Всички сте поканени да се присъедините към този вълнуващ събитие, което обещава да бъде пълно с емоции и вдъхновение. Да подкрепим заедно доброто дело и да се вълнуваме заедно от красотата и добрината, които можем да споделим с тези, които се нуждаят от нас.