Бившият депутат Елена Гунчева-Гривова пред „АдмиралЪ“: По имотите ще ги познаете …боклуците! /Снимки/

Бившият депутат Елена Гунчева-Гривова пред „АдмиралЪ“: По имотите ще ги познаете …боклуците! /Снимки/

Поредният имотен скандал се развихри в България, като естествено, в него е замесен и Лорер – един истински, чистокръвен и доказан „българин“. Донякъде го разбираме – в Израел стандартите са едни, тук други, все пак, като се жертва в българската политика, поне да се урЕди нещо. И жена си, разбира се, няма да се налага женицата да работи, я!
ПРЕКРАСНИЯТ ЧОВЕК“ ЛОРЕР И ИЗРАЕЛСКО-ФИНАНСОВИТЕ МУ ВРЪТКИ
В българската политика минахме през седесари, които си приеха реституционни закони и си възстановиха правилно или неправилно имоти за милиарди. Други пък приватизираха срещу жълти стотинки. Един бивш премиер, преподавател по политикономика в института „Карл Маркс“, тръгна в политиката с един овехтял шлифер, а сега е милиардер, заедно с родата си.
Костов режисира кабинет на ПП-ДБ
Незнайно как политиците, като влезят във властта, и започва едно придобиване на имоти и пари. Ама по честен начин, бе, да не си помислите нещо друго!
Ей например позабравеният Цецко Цветанов – гордостта на ГЕРБ. То вече забравих колко имота – седем ли, осем ли, и някъде там в хола имаше и асансьор. Тя баба му от мазата до чердака все с асансьор е ходила. Разбира се, разследването е прекратено, като е доказано, че той с кръв и пот е копал, работил на три смени и така е изкарал парите за имотите. Не като нас – мързеливите българи, които десетилетия изплащаме ипотеки за някое смотано апартаментче. И то без асансьор!!!
Борисов за "развода" с Цветанов: Той си има ново семейство, а при мен  останаха децата - Mediapool.bg
Ето например и Костадинов – до първата субсидия е живял в панелката с родителите си, но човекът работил като черноработник на няколко смени и работи, дори работил работи, от които на практика нищо не разбира, но спестил за къще на варненското езеро. А след това и майка му – обикновена чистачка /в което няма нищо лошо, но заплатите не са особено големи/, също спестила за имот пред имота на сина си.
Пестеливо семейство. Даже и развод има, за да спестят още повече. Първият му заместник също уредил сина си с апартамент. Пак по време на политическия му период. Започвам да си мисля, че туй в политиката все едни умни и работливи влизат, а простите българи, които не сме политици, явно сме много мързеливи и тъпи, та не успяваме да си уредим живота, ако нямаме наследство.
Костадинов се хвали с политическа дейност и сбиване на сина си в училище,  което май не се е състояло - Mediapool.bg
Легенди се носят за имотите и на Борисов. Той, разбира се, заявява, че е беден като църковна мишка, на едната заплата живее. Как си позволява начина на живот и Барселона, си остава някаква загадка за нашата прокуратура.
Много съдии също се разбогатяха, като без никакво изключение имат много работливи съпруги, които изкарват някакви милиони, та семейството е осигурено. Че то иначе с една съдийска заплата накъде!
По имотите ще ги познаете. И едно от най-големите престъпления на прехода е, че нито един политик не е в затвора. И с конфискувано имущество!