Беззаконие и тотално падение! Полицай отвлечен и пребит в държавата на абсурдите -Булгаристан

Беззаконие и тотално падение! Полицай отвлечен и пребит в държавата на абсурдите -Булгаристан

В най-новата серия от криминални  драми в „Държавата на Абсурдите“, един служител от „Криминалната полиция“ на Първо РУ на СДВР стана жертва на тежка атака.

Да,  правилно сте разбрали- служител на полицията е бил отвлечен и пребит.

Шокиращо, нали? Но изглежда, че никакви неща не могат да ни изненадат вече в тази държава!

И така,  питаме се, как може полицай да е отвлечен и пребит в държавата, където сигурността и законът трябва да са на първо място?  И където шайка презрени шарлатани се дръвчат един другиму, че България е законова страна и правосъдието тик-така.

Е, вероятно на хулиганите им е станало скучно да се занимават с обикновените граждани, и решили да се развлекат с малко адреналиново изживяване като нападнат орган на реда. Каква уникална идея! Защо няма пребит политик, който след отвличане е бил изнасилен и обран да речем. Защото мафия, престъпници и политици пърдят в едно гърне.

Но дали това е само началото? Следва ли да се отегчим от още поредица на  „професионални“ атаки върху органите на правоприлагането? Може би следващият ще бъде отвлечен от трафиканти на джинси или пребит  от бабата на някой криминоген  с чук , защото е отървал квартала от ненормалния й внук?

Сигурността на гражданите в Държавата на абсурдите може да бъде съмнителна, но разнообразието от скандали и безумни ситуации е наистина впечатляващо!

Ако ни потърсите, ще сме в офиса на Първо РУ – София, търсещи следващия перфектен сюжет за този петък вечер!