Бастун или мачо: Какви са мъжките ЗОДИИ на първа среща

Бастун или мачо: Какви са мъжките ЗОДИИ на първа среща

Запознанствата са трудни. И всяка първа среща – също. Притеснявате се как ще се представите. Може да се държите неловко, защото сте много нервни. Гафове винаги са възможни. Но, ако вашият партньор е мил и съпричастен, ще откриете, че той се смее с вас, а не на вас.

 

Всъщност, това, което ви кара да сте нервни на първа среща, е свързано със зодията ви, твърдят астролозите. Нека видим какви са мъжките зодии, когато за първи път поканят дама.

Овен – флиртуващ и импулсивен

Не е изненадващо, че първите три зодии, които се считат за най-уверени, са огнените. Овенът е много уверен на първи срещи. Той флиртува и прави много комплименти.

Същевременно е много импулсивен и понякога може да изтърве неуместни неща. Това е единственият момент, когато може да усети нотка на неувереност.

 

Телец – точността има значение

Мъжете Телци са уникални. Ако първата среща е успешна, те ще се отпуснат. Идеални срещи обаче практически няма и затова Телците най-често се чувстват неловко. Точността е много важна за него. Така че, ако дамата закъснее, той ще е много разстроен. Тъй като Телецът не обича да лъже, определено ще разберете, че не е доволен от вашето закъснение. И цялото впечатление от първата среща може да бъде развалено.

 

Близнаци – ако са в стихията си, те са уверени

Близнаците са социален въздушен знак. Мъжът Близнаци не се нуждае от специални условия, за да се чувства уверен. Тези господа знаят как да се шегуват на първа среща и да се забавляват. Но, ако не са спокойни, може да се почувстват някак неловко.

Например, ако се окажат в скъп ресторант, а са свикнали да носят спортно облекло.

 

Рак – предпочита срещи с приятели

Ракът е домошар и не му е много удобно да се среща с нови хора. Той обаче има голяма нужда да се ожени и да създаде семейство, тъй като това определя характера на знака. Мъжът Рак обича срещи у дома с добър семеен филм.

Ако отиде на среща в ресторант, той бързо ще се отегчи и ще стане неспокоен. И най-вероятно той ще иска бързо да се върне у дома, така че срещата ще се окаже много кратка.

 

Лъв – уверен и очарователен

Лъвът знае как да бъде очарователен и да направи срещата забавна. Лъвовете никога не изпитват неудобство на първа среща. Единственият им проблем е, че обичат да говорят за себе си и да са център на внимание. Мъжът Лъв е в състояние да говори за себе си по време на цялата среща. И то без да изпита никаква неудобство от това.

 

Дева – страхува се от критика

Девите са невероятно срамежливи. Смятат, че другите забелязват само недостатъците им. Това е така, защото са склонни да бъдат перфекционисти. Мъжът от тази зодия анализира и оценява всичко около себе си. И ако не харесва нещо, открито ще го заяви. Но веднага ще се почувства виновен, че е поставил дамата си в неудобно положение. А срещата ще е вече развалена.

 

Везните харесват хората

Везните са най-социалният въздушен знак. Астролозите ги поставят дори на първо място като най-уверените. Тези мъже държат да направят най-доброто впечатление на първа среща. И може дори да се преструват, че същите интереси като дамата.

И, ако вашият кавалер Везни усети, че сте неискрени по отношение на това, какво харесвате, тогава той ще се почувства доста неловко и смутен. Ето защо е много важно винаги да бъдете себе си, особено когато отивате на първа среща с мъж Везни.

 

Скорпион – не обича осъждането

Скорпионът е интровертен знак, като всички водни знаци. Той се чувства уверен само когато добре познава добре своя събеседник. И ако усети, че е съден, може може бързо да предизвика кавга и цялата среща да отиде на вятъра.

Стрелец – оптимист и весел

За Стрелците първите срещи са забавни и лесни. Този мъж знае как да се забавлява. Не е срамежлив дори когато се среща с нови хора. Когато покани дама на вечеря или на кино, той знае как да общува и как да се държи.

Ако жената е нервна, ще й помогне да се отпусне. Ако тя направи някакъв га, той определено ще се смее с нея.

 

Козирог – не може да се отпусне

Козирогът е символ на амбиция, бизнес и упорит труд. Ето защо Козирозите са толкова твърди. Вместо в ресторант, Козирогът ще предпочете да отидете у него на вечеря. И главата му ще бъде пълна с работа и други неща, а не с романтика. Фактът, че мъжете от тази зодия не знаят как да се отпуснат, създава известна неловкост.

Водолей – интелектуалец

Водолеят не е от онези, които се чувстват комфортно в интимна среда. Затова ще му е доста неудобно на първата среща. Ако обаче срещата е с интелектуалка, с която споделя едни и същи интереси, тогава Водолеят може да си отдъхне. Затова, дами, избирайте мъже Водолей въз основа на вашите интереси и тогава срещата ще бъде много интересна и полезна и за двама ви.

 

Риби – романтични, но тромави

Рибите са романтични и могат да напишат най-милите любовни стихове за вас на Свети Валентин. За мъжа Риби е лесно да си фантазира всякакви неща още на първата среща. Рибите си представят идеална ситуация, но в действителност всичко може да се окаже различно. И тогава мъжете от тази зодия могат да се почувстват толкова несигурни, че да кажат нещо глупаво, от което даже стомахът да ги заболи. Или да ги накара да се препънат на равното.